Din tømrermester i Løsning & Hedensted

 

Lundhøj Jensen Byg ApS er en familievirksomhed og ejes og drives af ægteparret Birgitte og Henning Lundhøj Jensen. Tømrermester Henning Lundhøj Jensen etablerede virksomheden i 2010, og hvor Birgitte i de første år var med på deltid, blev 2015 året hvor Birgitte trådte ind i virksomheden på fuld tid. Birgitte er uddannet bygningskonstruktør og har et ganske særligt blik for at få ideer til løsninger i et byggeprojekt. Men også parrets tre sønner er inden for branchen og den mellemste er ansat som tømrersvend i familievirksomheden.

Lundhøj Jensen Byg er en tømrervirksomhed hvor alle projekter udføres håndværksmæssigt korrekt og med det bedste resultat for øje, hver gang. Det er ikke en kliche når vores motto er; Lundhøj Jensen Byg ApS, bygger på aftaler der holder.

Vi arbejder grundigt, vi er fleksible, vi har en bred teknisk viden og vi har fokus på at den investering du som kunde foretager igennem et byggeprojekt, får værdi for dig.

Du er meget velkommen til at ringe for en snak om dit kommende projekt – vi er klar til at gøre dine overvejelser om byggeprojekter konkrete.

Henning træffes på telefon 40 86 30 54 og Birgitte på telefon 53 30 34 54 og du er altid velkommen.